Edzőtábor dömping a legjobb atlétáinknak

A húsvét és tavaszi szünet környékét edzésmunkával töltik legjobbjaink, így készülve a nagyobb megmérettetésekre.

– Baji Balázs, az elmúlt évi EB ezüstérmese, edzőjével, ifj Tomhauser Istvánnal Teneriffén melegebb, nyárias körülmények között készül az idei nagy versenyekre, az Európa Kupára és a londoni Világbajnokságra. Balázs ezt követően Cipruson folytatja a felkészülését.

– Márton Anita Olimpiai bronzérmesünk, Európa Bajnokunk, Szebegyinszki Richárd ifjúsági VB ötödik helyezett diszkoszvetőnkkel, Eperjesi László edzőnk vezetésével montenegrói Bar-ba a tengerpartra készülnek edzeni, amit már versennyel is összekötnek. Anita a „nagy” nemzetközi kihívásokra, Ricsi pedig a Junior EB-re készül.

– Bogdán Annabella válogatott gerelyhajítónk, központi edzőtáborba Tatára készül.

– Kovács Miklós rövidtávfutónk Tatabányán válogatott versenyzőkkel végzi az edzéseket, nem titok Miklósnak, az utánpótlás országos bajnokunknak nagy tervei vannak erre az évre, az Országos Bajnokság mellett az izraeli Európa Kupa csapat tagja szeretne lenni, amire nagy esélye van.

– Gyaloglóink, Kovács Barbara és Zahorán Petra Tatán készül az április 30.-i Békéscsabai OB-ra. Germán Tibor edzőnkkel, Barbara célja az Országos Bajnokságon túl a londoni VB kiküldetési szint teljesítése.

– Az elmúlt évi ifjúsági ezüstérmes akadályfutónk Pavuk Tíra, szintén Tatára költözik, Urbanikné Rosza Mária edzőnkkel, aki szintén nagy terveket forgat az olaszországi junior EB-re a nyár közepére.

– Szintén Tatán a központi edzőtáborban készül a rúdugró válogatott kerettel Braun Barbara versenyzőnk és Bagi Árpád edzőnk.

– Tóth Sándor mester vezetésével népes csapat indul a romániai Aranyosfőre edzeni a hegyekbe, közöttük Gregor László közép-hosszútávfutónk, aki már ez évben is szép sikereket ért el és öregbítette klubunk hírnevét. Laci az OB-n kívül az Európa Kupa csapat tagságát célozza meg 3000 m-es akadályfutásban.
Apáti Bence, aki a Győri Ifjúsági Olimpiára készülő, és éppen a héten hajrázta le a korosztályát a Gödöllői mezei Diákolimpiai Bajnokságon. A törökországi Siketlimpiára készülő Mihály Réka középtávfutónk.
A grossetói Junior EB-re 1500 m-en kiküldetési szintet megcélzó Novák Natália középtávfutónk és
az Ifjúsági Bajnok és válogatott 800 m-es Kis Lajos.