Újabb 1 évre aláírtuk a névadói szerződést a Kopp Kft.vel

Folytatódik az együttműködés a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club és a Kopp Export – Import Kft. között, mely döntést az immár 5. éve bizalmat szavazó Kopp Szilárd igazgató hozta meg a napokban.

A névadó cég képviselője és a klub vezetői szerdán délután írták alá az új támogatói szerződést, Dr. Ferenczi Attila társadalmi elnök, Tóth Sándor ügyvezető igazgató és Kopp Márton, a névadó cég képviseletében látta el kézjegyével az újabb időszakra érvényes támogatói szerződést. A cég képviseletében jelen volt még Koppné dr. Hajdú Anikó is.

A Veszely Csárdában megtartott eseményen a klub vezetői köszöntötték Márton Anitát, aki néhány hete szerzett súlylökésben 5. helyezést a dohai szabadtéri világbajnokságon és edzőjét, Eperjesi Lászlót.

Az eseményen Tóth Sándor, a Békéscsabai AC ügyvezető igazgatója visszatekintett az elmúlt szezonra. Elmondta, hogy szép évet zártak, 12 országos bajnoki címet és 43 bajnoki érmet szereztek.

– Óriási dolognak tartom, hogy tartani tudjuk a tempót a hazai atlétikában – jelentette ki a mesteredző. Méltatta klasszisuk, Márton Anita fantasztikus idei teljesítményét, megemlítve a fedett pályás Eb, a dobó EK és a csapat Eb-n szerzett bronzérmeket és a dohai 5. helyet. Kiemelte további válogatottjaik, Kovács Barbara, Bogdán Annabella, Zahorán Petra, Mihály Réka, Apáti Bence, Csizmazia Áron, Hrabovszki Balázs, Steigerwald Ernő, Kovács Alexandra szerepét.

Nagy örömmel adta hírül, hogy a serdülőink is bontogatják a szárnyaikat, akiktől sokat várhatunk a jövőben.

Tóth Sándor szólt a nagy hagyományú versenyeikről, a tavaszi sportgáláról, a Békéscsaba–Arad–Békéscsaba szupermaratonról, a pósteleki Magyar Ligáról és a szilveszteri futógáláról is.

Dr. Ferenczi Attila, a klub társadalmi elnöke, városi tanácsnok kiemelte, hogy Márton Anita sérülése után hatalmas akaraterővel küzdötte vissza magát a világelitbe. Megjegyezte, hogy óriási öröm lenne, ha 2023-as VB-n magyar közönség előtt léphetne fel. Büszke arra, hogy a békéscsabai önkormányzat komoly összeget, 300 millió forintot áldoz a sportra. Megköszönte az öt éve a klub mellett álló névadó cég eddigi támogatását.

– Az atlétikának az egészségmegőrzés mellett közösségformáló szerepe is van, a versenyen résztvevők nemcsak a sikerekért küzdenek, hanem jól is érzik magukat – jegyezte meg dr. Ferenczi Attila, aki kiemelte Tóth Sándor és a marketingvezető Czeglédi Katalin szerepét. – Nehéz lesz ilyen elkötelezettségű sportvezetőket találni, akik így segítenék a sportolókat.

forrás:Gajdács Pál mediaworks.hu                            foto: Imre György     Fotógaléria:beol.hu