Kopp Békéscsabai Atlétikai Club hagyományos focitornája ismét szuper hangulatban telt…

40.éve hagyomány az atlétáknál, hogy az alapozást egy csapatépítő focitornával kezdjük, ahol szakági csapatok, edzők mérkőznek meg egymással.

8 csapat küzdött a helyezésekért, a legkisebbek és a leányok is felvették a versenyt – sportszerűen gólelőnyt kaptak az erősebbektől, s így  élvezték a játék örömét. Az „Kisharcsák” csapata jobb helyezésre számítva kissé  bánatos volt, hiszen nagyon hajtottak, a csapatot Apáti Bence-Kovács Máté vitte a hátán. Az Ugró-Futó csapat szép dobogós helye különösen Steigerwald Ernő (a futballistából lett válogatott rövidtávfutó) lelkes játékának is köszönhető. Az „ ezüstérem” a Nagy Harcsáknak jutott, akik között válogatott „idősebb” futók – Tábor Miklós, Diószegi Dávid, Kis Lajos és a régóta csapattag Kovács Mihály jeleskedett.

A győzelmet a legrutinosabb csapat szerezte meg, óriási lelkesedéssel játszottak, példát mutatva a fiataloknak. Gulyás partyval zárult a Focitorna.

Köszönet mindenkinek a szép délelőttért, azoknak is akik előkészítették és személy szerint Gonda László, Nagy Attila, Kátai István sportbarátainknak , akik önzetlen felajánlással járultak hozzá a felejthetetlen sportprogramhoz – számolt be Tóth Sándor mester edző a hétvégi programról.

Eredmények:

  1. Edzők (Bagi Áprád, Mihály László, Benkő Balázs, Barna, Képíró Ferenc, Tóth Sándor)
  2. Nagy Harcsák (Csapat kapitány: Kovács Mihály)
  3. Ugró – futók (Sprinterek-ugrók)
  4. Kis Harcsák (Fiatal futók)
  5. Rúdugrók (Leányok)
  6. Tekik (Dobók)
  7. Leányok (Atléta leányok)
  8. Teknősök (Fiatal dobók