Kiváló hangulat volt a hétvégén az atléták nagy „családjánál”

2020.10.31.

Foci – játék – zene – sütögetés – zsíros kenyér – torta és a régi „nagyok” találkozója

Hagyomány a klubunkban, hogy a versenyidényt szakágak közötti focibulival zárjuk. Így volt ez most is, a 41. Atlétikai Focitornánkon is, amikoris a kezdetektől újra és sokadszor Tóth Sándor ügyvezetőnk ismét kijelölte a napot, s megszervezte, hogy újra  együtt ünnepelhessünk.

9 csapat nevezett. A futófolyosó melletti műfüves pályán óriási és izgalmas csatákat hozott a torna, amíg eldőlt, hogy mi a végső sorrend.

Minden csapatnak volt vezéregyénisége, de mégis az egymásért, csapatért való küzdelem volt a jellemző versenyzőinkre.

A győztes csapat a Résztávosok lettek. Az újdonsült mezei bajnok Zahorán Milán kapitány és  a szenior bronzérmes dr. Kovács Mihály lelkesedése átragadt az egész csapatra és vitte őket a győzelemig. 7-es rúgásokkal dőlt el a bajnoki cím sorsa.

A második helyen a Kenya nevet viselő csapat végzett, akiket a kapuból irányító országos csúcstartónk Nadj Levente lelkesített.

Ezúttal a tavalyi bajnok, az Edzők csapata a negyedik helyre kényszerült, a büntető rúgásoknál a szerencse nem szegődött melléjük.

Természetesen minden csapat megérdemelné, hogy  külön is értékeljük a teljesítményüket –  akik kint voltak láthatták az egységet a nagyszerű versengéseket.

Délelőtt fél 10 –kor 149-en voltak int a pályán egyszerre. Közöttük a régi atléták: Ilyés Ildikó, Tóth Balázs, Svecz Zoli, Bogár Zoli, Bohus Jani, Szaszák Jani, Mihály Laci, Balogh Pityke, Barta Edit és még sokan mások.

A jó hangulathoz hozzájárult a folyamatosan készülő lila hagymás zsíros kenyér Gonda Tünde és az országos bajnokcsapat gyalogló lányaink Kovács Alexandra és Bernadett „gyártásában”. A torna végén a Grill partyn Germán Tibor és Erdős Péter edzők jeleskedtek.

A csapatok  játékvezetését Solticz Kálmán edző és Csizmazia Péter szülő diplomatikusan oldotta meg.

Jó volt együtt, jövőre Veletek ugyanitt!!

Eredmény:

  1. Résztávosok
  2. Kenya
  3. Doppingosok
  4. Edzők
  5. Partizán
  6. Lepukkant Atléták
  7. Fürge Lábak
  8. Lányok
  9. Dobók