Programajánló

iRunLady – a futás világa, a világ futása

filmvetítés – hivatalos békéscsabai bemutató

2022.május 3. (kedd) 18.00

Csabagyöngye Kulturális Központ (Békéscsaba, Széchenyi u. 4. Tel.: 06 66 449 222)

Bemutatjuk Segesvári Zsolt és Kollár István új filmjét, melynek címe:

iRunLady – A futás világa, a világ futása

Az ország Cinema City mozijaiban, mácius 21-én, egy időben bemutatott alkotás valami olyasmi, amit nem lehet elmesélni. Szól a sportról a sportolóknak, a kitartásról a kitartóknak, az álmokról az álmodozóknak, a világvárosokról a világutazóknak.

Meg persze mindenkinek.

Szabó Nóra hihetetlen történetén keresztül bemutatjuk a futás világát az amatőröktől a profikig. Ki miért fut, mi a célja, mit ad a futás, és mit vesz el? Az amatőr magyar lány az olimpiára készülhet, mi pedig beutazzuk vele és a többiekkel a világot: New York, Berlin, Boston, Chicago, Budapest és egyéb magyar versenyek…

Róla szól a film: https://futasrolnoknek.hu/futas/o-az-irunlady-interju-szabo-norival-923

A filmről: https://telex.hu/sport/2022/03/20/irunlady-film-maratonfutas-szabo-nora

A filmvetítés fb eseménye: https://www.facebook.com/events/1180557449427449

A filmbemutató sajtótájékoztatóján a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club kiváló sportolójával, a többszörös országos bajnok, spartathloni 5.helyezett Zétényi Szvetlána ultrafutóval  találkozhatnak.

A vetítésre 1000,- Ft-os áron lehet megvásárolni a jegyeket a Csabagyöngye Kulturális Központban és a ticketportal.hu oldalon.

Várunk minden amatőr és profi sportolót és mindenkit, aki életmódváltás előtt áll, mozogni vágyik és szeret, (mindenkit, akinek már csak egy kis motiválóerő hiányzik az első lépés előtt) sok szeretettel!