Nadj Levente 4×400 m – Alakul a VB forma

1./ Miben lettél több ebben az évben?

A 2023-as év minden atléta életében meghatározó év a Budapesti VB-nek köszönhetően. A szövetség a kiemelt atlétáknak a szokottnál több edzőtábort szervezett, ami nagyban segítette a felkészülésemet. Az edzőtáborok segítettek abban, hogy tényleg csak az edzésekre tudjunk koncentrálni és abban, hogy a váltó még jobban összekovácsolódjon. Számos új dolgot tanultam, amit a szezon hátrelévő részében, és a későbbiekben is tudok alkalmazni.

2./ A felkészülésed hogyan alakul a VB-ig?

Jelenleg az eredményeim nem engedik meg, hogy csupán arra koncentráljak, ezért folytatjuk a kemény munkát. Július 24.-étől edzőtáborban veszünk részt Pápán, ami a Világbajnokság előtti utolsó edzőtábor. Itt próbálunk meg még egy kicsit hozzárakni a formához, még egy kicsit fejlődni.

3./ Borítékoltad már mivel leszel elégedett?

Jelenleg a válogatott váltó 5. azaz tartalékembereként lehetek jelen a rangos viadalon. Ez önmagában is hatalmas megtiszteltetés, bár természetesen az volt a célom, hogy futhassak. Folytatom a munkát továbbra is maximális erőbedobással és remélem a legjobbakat. Jelen álláspont szerint világbajnokságon én is bemelegítek, mert ne adj isten valakinek valami baja lesz futás előtt, akkor nekem kell futni.