Benkő Balázs a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club utánpótlás- nevelő edző

Benkő Balázs atlétikai pályafutását Erdős Péter edzőnk keze alatt kezdte meg, majd Medovarszki János tanítványa lett, akinél együtt készült többek között Baji Balázzsal, akkor még többpróbára. Az ELTE testnevelő tanári szakán szerezte diplomáját mellyel 2014 óta dolgozik egy középiskolában. 2016 óta tagja edzői csapatunknak. Fő profilja az utánpótlás, gyermek korosztály nevelése és képzése.
Az immár 17 éves múltú, sokak által kedvelt nyári Atlétikai Élménytábor vezetését is átvette 3 éve.
Kiemelt feladata a klubban: A „Kölyökből atléta” program békéscsabai szekciójának szervezése, koordinálása. A Kölyökből Atléta Program keretén belül Benkő Balázs és csapata a kisgyermekek számára kínál rendkívül szórakoztató edzéseket a Kopp Békéscsabai Atlétikai Clubnál. A program célja, hogy a fiatalokat már korai életkorban megismertesse a sporttevékenység fontosságával, miközben fejleszti a mozgáskészségeiket. Edzőink elkötelezettek abban, hogy a Program által megszeressék a gyermekek a sportágunkat.
Utánpótlás szakágvezetőnk tartja a kapcsolatot a programban résztvevő iskolák testnevelőivel: Kazinczy Általános Iskolában Erdős Péterrel, Lencsési Általános Iskolában Marikné Püski Zsuzsával, Erzsébethelyi Általános Iskolában Debreczeni Dezsővel, Savio Általános Iskolában Medovarszki Jánossal.
E mellett Zahorán Adrienn edzőnkkel tart utánpótláskorú gyermekeknek foglalkozásokat a Tünde utcai Atlétikai Centrumban.
Várunk minden mozogni vágyó gyerkőcöt, hogy megtöltsék vidámsággal a futófolyosót és az atlétika pályánkat!
Érdeklődj az edzésekről: 66 323 634