Kiváló eredmények utánpótlás csoportjainknál

Az óév utolsó Sport XXI-es versenyére került sor 2017.12.15-én Békésen a Városi Sportcsarnokban megrendezett terematlétika 2 formájában, ahol egyesületünk különböző utánpótlás csoportjaival ismét a legnagyobb létszámban vett részt és a megszokott szinten teljesített is!
Az U 13-asok mezőnyében a Kazinczy Ferenc ÁI Erdős Péter szakmai irányítása mellett nagyszerű versenyzéssel fölényesen győzött, az 5 játékból 4-ben is a legjobbnak bizonyulva. Ugyancsak kimagaslóan szerepelt a Lencsési ÁI csapata is, Marikné Püski Zsuzsa és Udvari Melinda irányításával a csapat ezüstérmes pozícióban zárt.
A versenyen ünnepélyes keretek között búcsúztatták a rendszert kinövő kis atlétákat, akik közül remélhetőleg jövőre az újonc korosztályban fogják tovább öregbíteni klubunk hírnevét. A Kazinczyből Erős Eszter, Sustik Barbara és Tóth Zoltán, a Lencsésiből Zahorán Milán, Udvari Tamara, Nagy Dorina és Fekete Gréta, az Erzsébethelyiből pedig Viczián Dániel, Viczián Vivien, Kvasz Csenge és Béres Szabolcs volt díjazott.
A beszámolót készítette Vaszkán Gábor DKMR koordinátor