Mihály Réka és Kovács Máté sikere a Halloween futáson

2018.11.02.

Mihály Réka versenyekkel készül az alapozás időszakában is

November 2-án Gyulai Várfürdőtől rajtoló VI. Halloween futáson indult Mihály Réka és Kovács Máté versenyzőnk, ahol természetesen a hangsúly inkább a szórakozáson, mintsem a teljesítményen van! Réka ötödik alkalommal vett részt ezen a versenyen és az idén harmadszor akasztották a nyakába az aranyérmet. Kovács Máté versenyzőnk a második helyen végzett az 5,3 km-es távon.

Múlt hétvégén Kiskőrösön futott a Márton napi Libafutamon. Dermesztő hideg volt, kerékpárúton volt a futás, Réka hozta a jó formáját és 5 km-en megnyerte a versenyt.

Futás után üdítően hatott rájuk a libazsíros kenyér és forró tea.

  • Az volt a célom, hogy fejlődjek és felmérjem a fizikai és szellemi állapotom, sok munkával készülök fedettpályás VB-re.

 

November utolsó hétvégéjén rendezték a 15. K&H mozdulj! Balaton maratont és félmaratont.  Az időjárás a zord arcát mutatta, kicsit hűvös novemberi hőmérséklettel(7-8 Celsius fok) és némi esővel várta a szezonvégét futással ünneplő félmaratonfutókat. A  vegyes párosok között pedig Leó és Réka (ifj. Bojtor László Tivadar és Mihály Réka versenyzőnk) értek először célba.