Gregor és Bogdán Szuperliga győzelmei Debrecenben, Serdülő – Ifjúsági és Junior Liga győzelmek- válogatottság

A hétvégén rendezték meg Debrecenben a Kelet Kupa Atlétikai Versenyt, ami egyben Szuperliga és Korosztályos Liga sorozat állomásai voltak.

Gregor L.Tóth Sándor edzővelGregor László 3000 méter akadályfutásban fölényesen utasította maga mögé a mezőnyt, 8:46,68–as idővel. Sajnos nem volt igazi ellenfele, erre esélye talán két hét múlva Finnországban lesz, ahol egy rangos nemzetközi versenyen indul ugyanebben a számban.

Bogdan Annabella EK 2016

Bogdán Annabella gerelyhajítónk nagy versenyt vívott. A 4. sorozatig vezetett, az 5.-ben Szilágyi Réka törökszentmiklósi versenyző állt jobb pozícióban, de Bella az utolsó sorozatban kiválóan koncentrált és egy métert javítva, 55,57 m-re szállt a gerely a kezéből, így megnyerte a versenyt, s szuper Liga győztes lett.


Korosztályos liga győzelmeink is értékesek voltak:

Apáti Bence serdülő versenyzőnk 1500 m-en fölényes, magabiztos győzelmet aratva gyűjtötte be az első helyet.

Az Ifjúsági 800 m-es ligagyőzelmet Kis Lajos középtávfutónk érte el. A felnőtt mezőnyben futva 1:55,48-as hatalmas egyéni csúccsal ért célba, így befutotta magát a jövő heti Ifjúsági válogatottba, Csehországba.

Novák Natália szintén 800 m-es felnőtt mezőnybe futva nyerte a junior liga versenyt.

Kiváló eredményt és egyéni csúcsot futott Kovács Miklós 200 m-en (21,2) és lett a Szuper Ligában 2. helyezett, de egyéni csúccsal büszkélkedhet Szabó Áron ifjúsági korú versenyzőnk is 2000 m-es akadályfutásban (6:26), ő harmadik lett.