Hétvégi „talpalás”

Pap Csilla és Gregor László versenyzőnk ismét mozgalmas hétvégét tudhat maga mögött. Csilla beszámolója a hétvégéről: „Szombaton a BÜKKI Kilátások 2019 versenyén indultam az Egri Triatlon Klub színeiben, hogy felidézzem rég elfelejtettem terepfutó emlékeimet. Ezzel még nem is volt gond, hiszen másnapra csak egy 25K-s Pécs-Harkány volt betervezve. Mindezek tudatában nem ártott egy kis taktikázás…??
A Bükkin egész jók voltak a lábaim így úgy döntöttem nem adom olyan könnyen azt az első helyet ? Az emelkedőket szépen futottam, látótávolságban maradva, de sajnos a technikás lejtőkkel nem számoltam, így egy csúnya bokaficam után valahogy ledzsoggoltam a hegyről. Ezzel el kellett ismernem, ismét, hogy marad a második hely.
Másnap.. természetesen hatalmas izomlázzal ébredve és egy teniszlabda nagyságú dudorral a bokámon, álltam rajhoz. Mit ne mondjak nem gondoltam volna, hogy akár 5 perces iramban is fogok tudni versenyezni..?Úgy tűnik az akaratom elég erős volt ahhoz hogy mindezek ellenére is végig csináljam. Így meg lett a közel 4 perces átlag és ezzel egy 4. hely.
Azt persze nem is kell mondanom, László ismét szárnyalt, 3. helyen futott be.”